Här kommer fler Londonbilder

Här åker vi Docklands Light Railway på väg till Greenwich. Förarlöst, mer spårvagn än tunnelbana.

IMG_3822

Vad det här är vet jag inte, nåt ställe vi passerade.IMG_3824

Vi är framme i stadsdelen Greenwich och klipperskeppet Cutty Sark.IMG_3827Det fanns mycket att se men vi promenerade mest bara runt och njöt av de vackra omgivningarna.IMG_3832Filminspelning på gång. Princess Tilde stod det på en vagn, någon som vet vad det kan vara för film?IMG_3835Där uppe ligger Kungliga observatoriet. På vägen upp korsar vi nollmeridianen.

IMG_3840Greenwich power station och “The O2” i bakgrunden.IMG_3842Utsikt mot City med bl.a. “The Gherkin”.IMG_3843Kommer inte ihåg vad denna byggnad heter, i bakgrunden Canary Wharf? Jag känner redan lust att åka tillbaka och utforska stadsdelen mer noggrant.IMG_3847Och så en grå ekorre som man ser i alla Londons parker.IMG_3856

Sedan åkte vi norr om Themsen igen till Bethnal Green. En stadsdel med helt annan stil. Före detta brandsstation, nu buddhistcenter.

Trötta och hungriga efter denna utflykt for vi vidare till Stratford Mall (ett riktigt monster till shoppingcenter) och tog igen oss på “Yo Sushi”. Shoppingcentret tycker jag personligen man kan hoppa över men restaurangen rekommenderar jag varmt.

Nu har vi inga fler bilder att visa från denna resa. Peter höll hårt i kameran och kom inte med på någon bild själv.

En reaktion på “Här kommer fler Londonbilder”

  1. Gurkan tittar Bella ner på varje dag från jobbet högst upp i Heron Tower. Och ekorrarna känner man verkligen igen. Nu vill jag ÄNNU mer dit! 😀 Kul att se Ingela, det var länge sen vi träffades.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *